fbpx

Iskolaszövetkezetünk tagjainak minden félévben meg kell hosszabbítania a tagságát, ezzel egyidejűleg elfogadnia a belépési nyilatkozatot, megállapodást és bemutatnia az új félévre érvényesített diákigazolványhitelesítését, vagy jogviszonyigazolását.

Ezek a hosszabbítási időpontok egybeesnek a diákigazolvány érvényességével. Az őszi félévre kiállított matricák március 31-ig érvényesek. Amennyiben ezután is dolgozol nálunk, meg kell hosszabbítanod a tagságodat és bemutatnod az új, tavaszi félévre szóló matricával érvényesített diákigazolványodat, vagy benyújtanod egy jogviszonyigazolást a tavaszi félévre szólóan. Ugyanígy, a tavaszi félévre kiállított matricák október 31-ig érvényesek, így ha novemberben folytatjátok a munkát nálunk, meg kell hosszabbítanotok a tagságotokat és igazolnotok kell a jogviszonyotokat is.
Ezek az érvényességi dátumok vonatkoznak a már végzett hallgatók igazolványára is. Ha januárban végzel, akkor az őszi féléves diákod ugyanúgy érvényes március 31-ig, ha júniusban végzel, akkor pedig a tavaszi féléves diákod ugyanúgy érvényes október 31-ig. Tehát ezen időpontokig végezhetsz diákmunkát.

A tagságod meghosszabbításához a jogviszonyod igazolása mellett a tagsági dokumentumokat is el kell fogadnod és NAV Ügyfélkapud segítségével, AVDH által hitelesítened minden félévben az online ügyfélkapunkon keresztül vagy személyesen irodánkban nyitvatartási időben.

Továbbá figyelj arra, hogy a munkaköri orvosi alkamassági igazolás, illetve az egészségügyi kiskönyv a kiállítástól számított egy évig érvényesek, minden évben meg kell azokat újítani!
A megújítás után be kell mutatnod az igazolásod vagy az EÜ kiskönyvedet, az ügyfélkapunkba való feltöltéssel.