fbpx

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a munkavégzés törvényes feltétele a munkakörödnek megfelelő, érvényes elsőfokú munkaköri orvosi alkalmassági vélemény megléte, bizonyos munkakörökben (pl.: pultozás) pedig Egészségügyi Kiskönyv (továbbiakban EÜ Kiskönyv) és tüdőszűrő vizsgálat megléte.

Figyeld az alkalmasság lejárati idejét, és ha szükséges, kezdd el időben a megújítás folyamatát, hiszen a munkaköröd betöltéséhez szükséged van rá. A dokumentumok érvényességi ideje 1 év. A vizsgálat elvégzéséhez kérd háziorvosod segítségét vagy látogass el a MISZISZ üzemorvosához:

Dr. Loványi-Varga Tibor

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rakpart. 3. „T” épület földszint (átjáró felől), Orvosi rendelő BME térkép
Rendelési idő:
keddenként: 12.00-15.00
csütörtökönként: 12.00-15.00
Csak előzetes bejelentkezéssel! Jelentkezés emailben vagy telefonon!
Levélcím: orvos és asszisztens (Ráczné Fekete Klára): fekete.klara@mail.bme.hu .
Telefon: +36 30 377 5679

A vizsgálatról szóló igazolás megszerzésének menete:

 1. Az iskolaszövetkezetünkön keresztül végzett diákmunkához nem szükséges orvosi beutaló, egyből mehetsz a vizsgálatra.
  Ne felejtsd el a következőket magaddal vinni a rendelésre: személyazonosító igazolvány, lakcím- és TAJ kártya. A vizsgálat díja a MISZISZ üzemorvosánál 1.000 Ft
 2. A kapott igazolás bemutatása iskolaszövetkezetünknek.

EÜ kiskönyv esetében:

 1. Tüdőszűrés az illetékes egészségügyi állomáson.
  Ne felejtsd el a következőket magaddal vinni a rendelésre: személyazonosító igazolvány, lakcím- és TAJ kártya. (A vizsgálat diákmunka esetében ingyenes.)
 2. A pár napban, míg vársz a tüdőszűrés eredményére, szerezz be egy EÜ kiskönyvet valamelyik papír-írószerboltból.
 3. A kapott tüdőszűrő leletekkel látogasd meg a MISZISZ üzemorvosát, vagy a háziorvosodat, ha van üzemorvosi jogosultsága, majd nála munka-alkalmassági vizsgálat, valamint az EÜ Kiskönyv hitelesítése.
  Ne felejtsd el a következőket magaddal vinni a rendelésre: személyi igazolvány, lakcím- és TAJ kártya, illetve az EÜ Kiskönyved. A vizsgálat díja a MISZISZ üzemorvosánál 1.000 Ft.
 4. EÜ Kiskönyv bemutatása, érvényesítése irodánkban. Amennyiben rendelkezel már érvényes munka-alkalmassági vizsgálatról szóló igazolással vagy EÜ kiskönyvvel, de még nem mutattad be nekünk, kérjük, hogy feltétlenül pótold.

A munkaköri egészségügyi követelményekért és további információért fordulj hozzánk bizalommal!