fbpx
autószalon recepciós

Diákmunka: Recepciós-kereskedelmi asszisztensi álláslehetőség a Jaguar Land Rovernél! Partnerünk újonnan átadott, a Váci út-Megyeri út találkozásánál lévő gyönyörű szalonjába keresünk Recepciós-Kereskedelmi asszisztens kolléganőt, mielőbbi kezdéssel! Első körben 6-8 hetes munkavégzés, de ha ügyes vagy, számítunk Rád hosszú távon is. Jelentkezz fényképes CV-vel, ha jól beszélsz angolul, és a magabiztos, udvarias kommunikációd mellett megbízható és precíz személy is vagy.

Ha szívesen fogadnád a Jaguar Land Rover márkakereskedésbe érkező prémium ügyfeleinket, vendégeinket, és ha mindemellett szeretnél tanulni, fejlődni is, hiszen feladataid az autók értékesítésével, pénzügyi, szerződéskötési, biztosításkötési asszisztenciájával egészülnek majd ki. Gyönyörű környezet, brit prémium autómárkák, változatos feladatok, exkluzivitás és fejlődési lehetőség, az angol nyelv folyamatos használata, és egy vidám, profi, fiatal és elkötelezett 30 fős csapat vár Rád! Az AutoWallis csoport tagjaként hosszú távú, stabil, egyben neves munkáltatói hátteret is biztosít partnerünk Neked!

Munkavégzés helyszíne: Budapest IV. kerület, Váci út

Kezdés: azonnal

Munka időtartama: 6-8 hét, kölcsönös megegyezés során hosszabbítható

Munkaidő: minden hétköznap 08.00-17.00 (ebédszünettel), heti minimum 20 órában

Fizetés: 211 765 Ft/hó (napi 8 órás teljesítés esetében)

Feladat:

  • Vendégek fogadása, szalonban való kísérése, kávéval-üditővel kínálásuk,
  • Telefonok kezelése,
  • Posta bontása,
  • Bejövő szerződések, posta válogatása

Feltételek:

  • Nappali tagozatos aktív, vagy 25. életév betöltése előtt akár passzív hallgatói jogviszony;
  • Angol középfok, stabil társalgási szint;
  • Ápolt, igényes megjelenés

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével, az önéletrajzod és egy friss, aktuális fénykép csatolásával.

A jelentkezés gombra kattintva megnyithatod az előre paraméterezett e-mailt az alapértelmezett levelezőrendszereddel (amennyiben van beállított).


Jelentkezés

Hasonló munkáink