fbpx
autószalon recepciós

Sajnáljuk, lejárt a jelentkezési idoszak!

Diákmunka: Recepciós-kereskedelmi asszisztensi álláslehetőség a Jaguar Land Rovernél! Újonnan átadott, a Váci út-Megyeri út találkozásánál lévő gyönyörű szalonba keresünk recepciós kollégát, mielőbbi kezdéssel!
Hosszú távú munkalehetőség, H-P-ig, 8.00-17.00-ig. Jelentkezz fényképes önéletrajzzal, ha jól beszélsz angolul, és a magabiztos, udvarias kommunikációd mellett megbízható és precíz személy is vagy.

Ha szívesen fogadnád a Jaguar Land Rover márkakereskedésbe érkező prémium ügyfeleinket, vendégeinket, és ha mindemellett szeretnél tanulni, fejlődni is, hiszen feladataid az autók értékesítésével, pénzügyi, szerződéskötési, biztosításkötési asszisztenciájával egészülnek majd ki. Gyönyörű környezet, brit prémium autómárkák, változatos feladatok, exkluzivitás és fejlődési lehetőség, az angol nyelv folyamatos használata, és egy vidám, profi, fiatal és elkötelezett 30 fős csapat vár Rád! Az AutoWallis csoport tagjaként hosszú távú, stabil, egyben neves munkáltatói hátteret is biztosít partnerünk Neked!

Munkavégzés helyszíne: Budapest IV. kerület, Váci út

Kezdés: azonnal

Munkaidő: minimum heti 20 órában (minden hétköznap 08.00-17.00 (ebédszünettel)), előny: heti 40 óra vállalása

Fizetés: 211 765 Ft/hó (heti 40 órás teljesítés esetében)

Feladat:

  • Vendégek fogadása, szalonban való kísérése, kávéval-üditővel kínálásuk,
  • Telefonok kezelése,
  • Posta bontása,
  • Bejövő szerződések, posta válogatása

Feltételek:

  • Nappali tagozatos aktív, vagy 25. életév betöltése előtt akár passzív hallgatói jogviszony;
  • Angol középfok, stabil társalgási szint;
  • Ápolt, igényes megjelenés

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és fényképes önéletrajzod csatolásával.

A jelentkezés gombra kattintva megnyithatod az előre paraméterezett e-mailt az alapértelmezett levelezőrendszereddel (amennyiben van beállított).


Tovább az aktuális munkáinkhoz

Hasonló munkáink