fbpx
diákmunka gyakornok főállás otp hiring day melódiák

Sajnáljuk, lejárt a jelentkezési idoszak!

Nem szeretsz kicsiben gondolkozni? Gyere el az OTP Digital Junior Hiring Day-re és építsd nálunk karriered IT területen!

Az OTP-nél számtalan lehetőség vár rád akár friss diplomás IT, gazdaságinformatikus, vagy gazdasági szakemberként!

Pályakezdő (és mi tényleg úgy is értjük) fiatalok jelentkezését várjuk bankcsoportunk Digitális Platform Fejlesztési Igazgatóságára, ahol olyan izgalmas projektekbe kapcsolódhatsz be, mint a bank stratégiai rendszereinek modernizációja, valamint olyan IT megoldások fejlesztését támogathatod, melyeket a teljes bankcsoport használ, így közvetve sok millió ügyfelünk mindennapjaira lehetsz hatással.

Jelentkezz november 6-ig és gyere el november 11-én az OTP Digital Hiring Day-re, ismerj meg minket és indítsd be karriered a régió legsikeresebb bankcsoportjánál!

Téged keresünk, ha…

 • gazdasági, gazdaságinformatikus, mérnökinformatikus, vagy egyéb IT területen szerzel diplomát 2023 januárjában, illetve februárjában (vagy már diplomáztál és IT területen helyezkednél el)
 • magabiztos angol nyelvtudással rendelkezel
 • vonzanak a kihívások és jól megállod a helyed egy dinamikusan változó környezetben
 • megbízható és alapos munkát végzel
 • csapatjátékos vagy és igazi öröm veled a munka

Milyen munkakörökben tudsz hozzánk csatlakozni?

Business Analyst

Busiess Analyst-ként az legfontosabb feladatod az üzleti terület igényeinek követése, koncepcióvá formálása, valamint azok prezentálása. Jól átlátod a termékekhez és az üzleti folyamatokhoz kapcsolódó rendszereket, így a különböző projektek során megtervezed a fejlesztésekhez kapcsolódó lépéseket és koordinálod azok végrehajtását.

Rendszerszervező

Rendszerszervezőként fontos szerepet játszol a különböző IT projektek tervezésén, megvalósításán és tesztelésén át egészen a rendszerek üzembe helyezésig minden fázisban. Támogatod a folyamatok feltérképezését, átalakítását és specifikálását, valamint aktívan részt veszel a logikai rendszertervek és architektúra tervek készítésében is.

Projekt koordinátor

Projekt koordinátorként a bank kiemelt stratégiai projektjeit támogatod a különböző dokumentációk precíz naprakészen tartásával, vezetői döntéseket készítesz elő különböző kimutatások elkészítésével, valamint segíted a különböző csapatok együttműködését „agilis és waterfall” módszertanok szerint egyaránt.

Tesztelő

Tesztelőként a Digitális Platform Fejlesztési Igazgatóság által fejlesztett rendszerek stabil működésének biztosítása a feladatod. Felülvizsgálod a különböző üzleti és rendszerspecifikációkat, tesztelési tervet készítesz, amit végre is hajtasz majd pontosan dokumentálod az eredményét.

DevOps mérnök

DevOps mérnökként támogatod a fejlesztőket DevOps pipeline-ok kialakításával, üzemeltetésével és továbbfejlesztésével; on-prem és cloud eszközökkel dolgozol, alkalmazásokat telepítesz különböző környezetekbe.

Mi vár rád?

 • Jelentkezz november 6-ig az önéletrajzod leadásával, valamint jelöld meg, mely 2 munkakör érdekel téged a legjobban (ne aggódj, ezen később még tudsz változtatni)!
 • Amennyiben munkatársaink relevánsnak ítélik a pályázatod, felkeresnek egy rövid telefonos egyeztetés erejéig.
 • Ezt követően meghívót küldünk neked az OTP Digital Hiring Day-re, melynek időpontja november 11. 9.00-13.30, illetve felkérünk egy rövid bemutatkozó videó elkészítésére, amihez előre megküldjük neked a kérdéseket.
 • A Hiring Day sikeres teljesítését követően 2 munkanapon belül egy kompetencia teszt kitöltésére invitálunk, aminek a kitöltése után akár 24 órán belül ajánlatot adunk!

Miért az OTP?

 • izgalmas, kihívást jelentő feladatok Közép-Kelet Európa vezető bankcsoportjánál, ahol a stratégiai döntések Budapesten születnek
 • magas szakmai színvonal, támogató közösség és szakmai fejlődés
 • lehetőség a folyamatok fejlesztésében való közreműködésre
 • heti több nap home office
 • inspiráló munkakörnyezet, ahol dedikált időt kapsz a napodban az önfejlesztésre
 • kiemelkedő juttatási csomag

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod, e-mail címed megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A jelentkezés gombra kattintva megnyithatod az előre paraméterezett e-mailt az alapértelmezett levelezőrendszereddel (amennyiben van beállított).


Tovább az aktuális munkáinkhoz

Hasonló munkáink