fbpx
OTP Bank innovációs gyakornok innovation trainee melódiák

Sajnáljuk, lejárt a jelentkezési idoszak!

Diákmunka: Téged várunk az OTP Bank innovációs területeire! Innovációs gyakornokként különböző izgalmas projektekbe kapcsolódhatsz be. A jelentkezésednél kérlek jelöld meg, hogy melyik 3 terület érdekel a legjobban. Ne aggódj ez nem a végleges sorrend! A kiválasztási napon még lesz lehetőséged ezen változtatni. Ismerd meg a területeinket, ahova innovációs gyakornokként csatlakozhatsz!

Munkavégzés helyszíne: Budapest

Munkaidő: minimum heti 20-25 óra

Fizetés: megegyezés szerint

Munkakörök és feladatok:

A Venture Building csapat küldetése a bank ökoszisztémájának építése és bővítése különböző piacok feltérképezésétől egészen vállalati integrációkig, vagy új szervezetek létrehozásáig. A csapatban lehetőséged lesz részt venni a projektek előkészítésében, illetve Build / Buy típusú megoldások megvalósításában. Ez a pozíció neked való, ha érdekel a venture building tevékenység kutatása hazai és nemzetközi szinten és tapasztalatot szereznél a leányvállalatok üzleti tervezésében és pénzügyi folyamatainak kialakításában.

A Külső innovációs csapat a kívülről jövő partnerségeken keresztül kutatja az innovációs lehetőségeket. Fő feladatunk a nemzetközi, csoportszintű Startup Booster Program, az OTP akcelerátor programjának koordinálása (https://otpstartup.com/) és egyéb külső innovációs lehetőségek felkutatása. Csatlakozz Hozzánk, ha érdekel a startup világ, és testhezállónak érzed az alábbi feladatokat: OTP Startup Booster Program szervezésében és menedzselésében való részvétel, külső innovációs lehetőségek feltérképezése, digitális innovációk, start-up ökoszisztémák és iparági trendek nyomon követése, versenytárselemzés.

A belső innovációs csapat célja, hogy terjessze a Bankon belül az innovatív szemléletet, és inspiráló eseményekkel, anyagokkal bővítse a dolgozók tudását a banki folyamatokon túl. A gyakornoki időd alatt végig egy mentorral dolgozol közösen, aki segít a felmerülő kérdéseidben. Várható feladataid: belső ötletversenyek tervezése és szervezése, havonta ismeretterjesztő online előadások szervezése a bank dolgozóinak, meghívott előadókkal való kapcsolattartás, események előkészítése, utómunkálatok, innovációs trendek, iparági legjobb gyakorlatok kutatása és megosztása bankon belül szemlék formájában.

Az RPA (Robotic Process Automation) csapat a bankon belüli folyamatok automatizálásával foglalkozik. Virtuális robotokat hoznak létre, melyek támogatják a dolgozók munkáját azáltal, hogy a repetitív lépéseket gyorsabban és pontosabban hajtják végre. Előképzettség nélkül, a kezdeti tréning alatt elsajátíthatóak a szükséges készségek, melyekkel utána már te magad is gyárthatsz robotokat. Ha az üzleti elemzői ágat választod, akkor pedig lehetőséged lesz a bank folyamatait részletesen megismerni és feltérképezni, hogy aztán fejlesztőink megkezdhessék azok automatizálását.

Az Innovációs Fiók olyan gyakornokot keres, aki gyorsan tanul, szeret új módszereket és eszközöket kipróbálni, nyitott az innovációra, és szeretne ügyfélközpontú megoldásokkal kísérletezni. Ha magabiztos számítógépes ismeretekkel és angol nyelvtudással rendelkezel, illetve érdekel a fejlesztés világa, akkor itt a helyed. Ennél a csapatnál elsők között próbálhatod ki az újonnan megvalósult ötleteket, illetve javaslataiddal és ötleteiddel te is segítheted az ügyfélélmény javítását, folyamatok gördülékenyebbé tételét. Előnyt jelent korábbi munkatapasztalat, aktív diákszervezeti tagság és külföldön eltöltött tanulmányi félév.

Az igazgatóságon belül az Üzletfejlesztési Kompetenciaközpont foglalkozik a komplex és jelentős projektek irányításával. Az általunk kezelt projekt portfólióban hazai és nemzetközi projektek is találhatóak, melyeket üzletfejlesztés, üzletmenetfolytonosság vagy törvényi megfelelés céljából indítottunk. Csatlakozz hozzánk, ha érdekel a projektek változatos világa, illetve a nagy technológiai változások megismerése és vezetése.

Feltételek:

  • nappali tagozatos aktív, vagy 25. életév betöltése előtt akár passzív hallgatói jogviszony
  • gazdálkodástudományi, pénzügyi, gazdaságinformatikus, esetleg kommunikációs területen folyamatban lévő tanulmányok
  • Heti 20-25 óra hibrid munkavégzés (az innovációs fiókban rugalmas a beosztás, de csak offline munkavégzés lehetséges, a többi területen előre meghatározott, hogy mely munkanapokon megy be a csapat)
  • magabiztos angol nyelvtudás (több területen kiemelten fontos)

A területektől függően más személyes kompetenciákra lehet szükséged.

  • analitikus gondolkodás, rendszerszemlélet, problémamegoldó készség
  • asszertív kommunikációs készségek, munkavégzésben való aktív kezdeményezés
  • szervező és prezentációs készség
  • Microsoft Excel és PowerPoint magabiztos használata

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével, az önéletrajzod és egy friss, aktuális fénykép csatolásával.

A jelentkezés gombra kattintva megnyithatod az előre paraméterezett e-mailt az alapértelmezett levelezőrendszereddel (amennyiben van beállított).

A jelentkezéseket 2023. január 30ig várjuk.

A csapatokat az OTP Bank Innovation Trainee Day-en, 2023. február 6-án ismerheted meg még jobban és ott választjuk ki az új innovációs gyakornokainkat is. Amennyiben szükséges, a szakmai gyakorlatot is le tudjuk igazolni.


Tovább az aktuális munkáinkhoz

Hasonló munkáink