fbpx
diákmunka gyakornok

Diákmunka: Töltsd gyáraink egyikében a SZAKMAI GYAKORLATOD, írd nálunk a SZAKDOLGOZATOD vagy indítsd be KARRIERED kezdetben rész-, majd teljes munkaidőben a Wienerberger csoportnál!

Automatizált gyártási folyamatainkba keresünk tehetséges gyakornok, elsősorban, villamos-, gépész-, mechatronikai-, anyag– és energetikus mérnököket.

Miket is gyártunk?

Színes termékpalettánkon megtalálható az otthonteremtés legtöbb terméke: tégla, tetőcserép, térkő és műanyag csővezetékek.

Hogy néz ki egy téglagyárunk?

Nézd meg virtuális sétánkat a Facebookon!

 

Hol tudsz velünk dolgozni?

A Wienerberger csoport kiváló tégla- és cserép termékeinek gyártásával Békéscsabán, Balatonszentgyörgyön, Kőszegen, Solymáron, Tiszavasváriban és Csornán foglalkozik. Sokszínű térköveink és lapburkolati elemeink Ócsán és Felsőzsolcán készülnek.

Pipelife tagvállalatunk debreceni székhellyel készíti magas minőségű épületgépészeti (hűtési- és fűtési) rendszereit, valamint közmű csővezetékeit.

Messze van a lokáció számodra?

Nem gond! Add be álláspályázatod és sikeres elbírálás esetén megbeszéljük az elszállásolásod részleteit!

 

Munkaidő: rugalmas beosztásban, megegyezés szerint, napi 4 órás munkavégzéssel (vagy akár 8 órában) – suli mellett, órák látogatása nem gond, akár 6 hetes szakmai gyakorlatra is!

Fizetés:  megegyezés szerint

 

Feltételek:

  • Nappali tagozatos aktív, vagy 25. életév betöltése előtt akár passzív hallgatói jogviszony;
  • Folyamatban lévő villamos-, gépész-, mechatronikai-, anyag- vagy energetikus mérnök tanulmányok

Amit kínálunk:

  • Tehetséges munkavállalóinknak egy 3 éves vezetői képzést biztosítunk a JUMP programunkban!
  • tanulási és fejlődési lehetőséget automatizált gyárainkban
  • támogatást a diploma megírásában
  • ösztöndíjat
  • lakhatási támogatást, amennyiben költöznöd kell a pozíció betöltéséhez

Hasznos infók:

  • A felvétel folyamatos, bármikor jelentkezhetsz!

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és fényképes önéletrajzod csatolásával.

A jelentkezés gombra kattintva megnyithatod az előre paraméterezett e-mailt az alapértelmezett levelezőrendszereddel (amennyiben van beállított).

 

Amennyiben kíváncsi vagy, hogy milyen egy mérnök gyakorlat a Balaton mellett, olvasd el Mátéval készült interjúnkat, aki azóta már teljes állásban mérnökként dolgozik nálunk: https://www.wienerberger.hu/cegismerteto-es-kapcsolat/allasajanlatok/wienerberger-karrier-blog/mernok-gyakornok.html


Jelentkezés

Hasonló munkáink