fbpx
Szakmai Mérnök Labor Férfi

Sajnáljuk, lejárt a jelentkezési idoszak!

Diákmunka: laboráns gyakornok
Hosszú távú munkára, kiemelt fizetéssel, biotechnológiai cég keres laborban kisegítő feladatok ellátására vegyész – vagy biomérnök hallgatókat.

Munkaidő: H-P 08:00-16:00 (heti 2-3 nap vállalása egész (8 óra) vagy fél (4 óra) műszakban)

Kezdés: azonnal

Munkavégzés helye: Budapest, IV. kerület

Fizetés: 1 400 Ft/óra

Feladatok:

  • kísérletekhez szükséges eszközök előkészítése, sterilezése, mosogatás
  • tápoldatok, táptalajok készítése
  • laborok, eszközök, készülékek tisztán tartása

Feltételek:

  • Nappali tagozatos, aktív (25. életév betöltése előtt passzív is) hallgatói jogviszony
  • Heti min. 2 nap vállalása (kérjük küld el mely napokat és milyen műszakot tudnál hosszútávon vállalni)
  • Fényképes önéletrajz
  • Megbízhatóság, kiszámítható, szorgalmas munkavégzés

Előny:

  • Korábbi, hasonló helyen szerzett tapasztalat

 

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A jelentkezés gombra kattintva megnyithatod az előre paraméterezett e-mailt az alapértelmezett levelezőrendszereddel (amennyiben van beállított).

Az Intrexon Laboratories Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója:

A jelentkezés során részünkre megküldött önéletrajzot, motivációs levelet és egyéb személyes adatokat (a továbbiakban az egyszerűség kedvért ezekre összefoglalóan mint önéletrajzra hivatkozunk) az Ön hozzájárulása alapján az Intrexon Laboratories Hungary Kft. (Cg. 01-09-892303, székhely: 1045 Budapest, Berlini út 47-49., adószám: 14175716-2-41, nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, tel.: 06 1 231 3800, web: www.dna.com; a továbbiakban "Intrexon") kezeli a kiválasztás céljára.

A hozzájárulás megadása önkéntes. Az önéletrajzot a kiválasztási folyamat végéig kezeljük papír alapon és elektronikus formában. A kiválasztási folyamat lezárultát követően az önéletrajzát megsemmisítjük, illetve töröljük, ha nem Önt választottunk ki az adott pozícióra. Amennyiben szeretnénk az önéletrajzát megőrizni, hogy később fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot, ha az adott pozíció esetleg újra megnyílna vagy egyéb olyan lehetőség nyílna meg nálunk, amely a megítélésünk szerint érdekelheti, ehhez kérni fogjuk a hozzájárulását, amikor értesítjük arról, hogy az adott pozícióra nem Önt választottuk ki. Ha ekkor hozzájárul ehhez, akkor az önéletrajzát a hozzájárulása megadásától számítva legfeljebb 2 éven át őrizzük meg, feltéve, hogy nem kéri korábban annak törlését.

Ön a hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ebben az esetben önéletrajzát töröljük. Ön a fenti elérhetőségeinken bármikor kérhet tájékoztatást az adatainak kezeléséről, és hozzáférhet ezekhez. Ön kérheti adatainak helyesbítését, törlését, korlátozását, valamint tiltakozhat adatainak kezelése ellen. Ön meghatározott feltételek esetén jogosult arra is, hogy adatait megkapja és ezeket egy másik adatkezelőnek továbbítsa (adathordozhatóság joga).

Ha nem ért egyet az intézkedésünkkel vagy válaszunkkal, panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH, székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; tel.: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; web: www.naih.hu; email: ugyfelszolgalat@naih.hu). Ha úgy gondolja, hogy jogai megsérültek, bírósághoz is fordulhat. A pert – választása szerint – a Fővárosi Törvényszék vagy a saját lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt tudja megindítani. A törvényszékek felsorolását és illetékességi területét megtalálja a https://birosag.hu/birosag-kereso weboldalon. Az adatok kezelésére egyebekben irányadó az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (2016/679 Rendelet, GDPR), különösen annak a hozzájárulásra, mint jogalapra vonatkozó 6. cikk (1) bekezdés a) alpontja.

 


Tovább az aktuális munkáinkhoz

Hasonló munkáink