fbpx
diákmunka gyakornok melódiák

Sajnáljuk, lejárt a jelentkezési idoszak!

Diákmunka: Partnerünk egy irodaházban található különböző bútorok, gépészeti végpontok épületmodellel való összekötésére keres diákot.

Munkavégzés helyszíne: 11.kerület, Kopaszi-gátnál, új irodaépület

Munkaidő: heti min. 3×8 óra (összesen pár hónap)

Fizetés: 1600Ft/óra

Feladat:

  • A kb. 3 hónap alatt egy főként üres irodaházban kellene dolgozni. A feladat az lesz, hogy az itt található különböző bútorok, gépészeti végpontokat össze kell kötni egy épületmodellel. Ezt gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy egy helyiségbe belépve a diáknál lévő Laptopon, (ez biztosítva lesz) a 3D modellben meg kell keresni az ott található eszközt (pl. asztal). Ha megvan, akkor a modellben található kódját fel kell jegyezni egy excel táblába. Eközben a csapat másik tagja (2 személy dolgozik egy csapatban) ragaszt az asztalra egy QR kódot, amit beolvasva megjelenő szám az előbbi adat mellé kerül. Ezzel össze is lett kötve a valóságban létező elem a modellben található elemmel. Emellé még valamilyen az eszközön megtalálható azonosító számokat szükséges majd feljegyzetelni az excel táblába. Természetesen a csapaton belüli szerepkörök felcserélhetőek bármikor.

Feltételek:

  • Nappali tagozatos aktív, vagy 25. életév betöltése előtt akár passzív hallgatói jogviszony;
  • Megbízható, pontos, önálló munkavégzés
  • Olyan diákok jelentkezését is várjuk, akik csak a vizsgaidőszakban tudnak dolgozni
  • Hétköznapi munkavállalás
  • Tapasztalat nem szükséges

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A jelentkezés gombra kattintva megnyithatod az előre paraméterezett e-mailt az alapértelmezett levelezőrendszereddel (amennyiben van beállított).


Tovább az aktuális munkáinkhoz

Hasonló munkáink