fbpx
diákmunka gyakornok adminisztráció melódiák

Sajnáljuk, lejárt a jelentkezési idoszak!

Diákmunka: Szeretnél részt venni Közép-Kelet Európa meghatározó mobilitási szolgáltatójának fejlesztésében, működtetésben? Csatlakozz egy stabil alapokon álló magyar autóipari cégcsoporthoz, amely nemcsak Magyarországon jelentős szereplő, hanem dinamikusan terjeszkedik számos környező országban is! A Wallis Automotive Europe (WAE Kft.) a tőzsde prémium kategóriájában jegyzett AutoWallis-csoport legnagyobb árbevételű tagja, amely az Isuzu, Ssangyong, Jaguar, Land Rover, Opel, Dacia, Renault és Alpine márkák nagykereskedelmét látja el. Jelen vagyunk nemcsak itthon, hanem az Adria mentén, a Balkánon, és néhány további környező országban is. Jelentkezz adminisztrációs munkatársnak a budaörsi székhelyünkre!

Munkavégzés helyszíne: Budaörs, Szabadság utca

Munkaidő: napi 8 óra, minimum heti 20 órában, előny: heti 40 óra vállalása

Fizetés: 1 704 Ft/óra

Feladat:

  • adatfeldolgozás, adatrögzítés

Feltételek:

  • Nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszony (25 év alatt lehetsz passzív is!)
  • Angol alapfokú nyelvtudás írásban
  • Monotonitástűrés

Előny:

  • Számviteli tanulmányok és érdeklődés a szakma iránt

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A jelentkezés gombra kattintva megnyithatod az előre paraméterezett e-mailt az alapértelmezett levelezőrendszereddel (amennyiben van beállított).


Tovább az aktuális munkáinkhoz

Hasonló munkáink