fbpx

diákmunka gyakornok melódiák

Infrastruktúra szerkesztő

Diákmunka: Nagy múltra visszatekintő magyar tulajdonú partnerünk jelenlegi csapatának bővítése céljából szerkesztő munkatársat keres. Ha diák vagy, de szeretnél belekóstolni a munka világába, és „nagyoktól” ellesni a szakma fortélyait, akkor  jelentkezz! Nem gond, ha kezdő vagy, gyere, mutasd meg mit tudsz! Itt lehetőséget kapsz a fejlődésre és a tanulásra!
attach_money 1704 Ft/óra location_city Budapest, XI. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka melódiák

Építőmérnök gyakornok

Diákmunka: Az M6 Duna Autópálya Koncessziós Zrt. keresi új munkatársát a mérnöki csapatot támogató változatos feladatok ellátására.
attach_money 2200 Ft/óra location_city access_time 15-30 óra
Szakmai Mérnök munkavégzés

Service Desk munkatárs

Diákmunka: Hétvégi, éjszakai és délutáni munkára keresünk diákokat IT Service Desk területen, hosszútávú munkavégzésre. (A betanulási időszak nappali műszakban történik.)
attach_money 1704 Ft/óra location_city Budapest, XI. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka informatika melódiák

Full-stack fejlesztő

Diákmunka: Partnerünk egy 2021-ben alakult űriparral, szoftverfejlesztéssel, webes technológiákkal és DevOps feladatokkal foglalkozó start-up. Csapatukba keresünk lelkes és munkájára igényes fiatalokat, akik szívesen dolgoznának az űriparban, illetve informatikai üzemeltetési területen a legmodernebb technológiákkal.
attach_money 4000 Ft/óra location_city Otthonról végezhető access_time 15-30 óra
diákmunka informatika üzemeltetés devops űripar skyint melódiák

DevOps mérnök

Diákmunka: Partnerünk egy 2021-ben alakult űriparral, szoftverfejlesztéssel, webes technológiákkal és DevOps feladatokkal foglalkozó start-up. Csapatukba keresünk lelkes és munkájára igényes fiatalokat, akik szívesen dolgoznának az űriparban, illetve informatikai üzemeltetési területen a legmodernebb technológiákkal.
attach_money 4000 Ft/óra location_city Otthonról végezhető access_time 15-30 óra
diákmunka gyakornok

Építészmérnök gyakornok nyári időszakra

Diákmunka: Magyarország egyik vezető építőanyag-ipari gyártója építészmérnök gyakornokot keres nyárra, heti 40 órában, budapesti irodájába.
attach_money 2000 Ft/óra location_city Budapest, XI. kerület access_time >30 óra
diákmunka gyakornok

Full Stack (BackEnd erős) fejlesztő

Diákmunka: Partnerünk Mesterséges Intelligencia-közeli Saas fejlesztési projekthez keres Microsoft Azure technológiai környezetben jártas Full Stack fejlesztőket.
attach_money 3500 Ft/óra location_city access_time 15-30 óra
diákmunka gyakornok melódiák

Építészmérnök gyakornok

Diákmunka: Egy startup-szerűen működő kis építésziroda vagyunk, akik kisebb, de komplexebb épületek tervezésével foglalkozik. Közel állnak hozzánk az innovatív, kihívást jelentő feladatok. BIM rendszerben dolgozunk, ami jó lehetőséget nyújt az ArchiCAD ismeretek elsajátítására, mélyítésére, ugyanakkor alapszintű fegyelmet követel meg. 
attach_money 2941 Ft/óra location_city Budapest, XIII. kerület access_time >30 óra
mérnök gyakornok

Kooperatív képzés tervezési területen

Diákmunka: Elektromos és hibrid autókhoz használt nagyfeszültségű kábelek feldolgozását / konfekcionálását végző célgépek tervezői területére keresünk lelkes és érdeklődő hallgatókat.
attach_money 2415 Ft/óra location_city Budakeszi access_time 15-30 óra
diákmunka mérnök

Kooperatív képzés gyártási területen

Diákmunka: Elektromos és hibrid autókhoz használt nagyfeszültségű kábelek feldolgozását / konfekcionálását végző célgépek gyártási területére keresünk lelkes és érdeklődő hallgatókat.
attach_money 2415 Ft/óra location_city Budakeszi access_time 15-30 óra
diákmunka gyakornok melódiák

Ingatlanfelmérő munka építő-,vagy építészmérnök hallgatóknak

Diákmunka: Partnerünk ingatlanfelmérő munkakörbe keres építő-, vagy építészmérnök hallgatókat a nyári időszakra.
attach_money 1900 Ft/óra location_city Törökbálint access_time 15-30 óra
diákmunka

Építőmérnök gyakornok építőipari cégnél

Diákmunka: Építőipari Partnerünk keres építőmérnök diákot építőmérnök gyakornok pozícióra.
attach_money 2000 Ft/óra location_city Budapest, XVII. kerület access_time 15-30 óra

Szoftverfejlesztő gyakornok

Diákmunka: Cégünk 2003 alapítású, tervező iroda, amely olaj- és gázipari, valamint gyógyszeripari területen dolgozik. Vállalatunk irányítástechnikai, műszerezési, validálási, tervezési munkákat végez. Cégünknél fiatalos csapatban van lehetőséged gyors fejlődésre, szakmai tapasztalat szerzésére. Webes felületű vállalatirányítási rendszer továbbfejlesztésében szeretnénk pályakezdő gyakornokot alkalmazni. Az új munkatársunknak több területen kell kamatoztatnia szaktudását: Tervezés – szoftvermodulok tervezése; felhasználói felület tervezése Megvalósítás – kliens oldali és szerver oldali implementáció Dokumentáció – megvalósított programrészek dokumentálása Az új munkatársat megismertetjük a fejlesztői keretrendszerünkkel, és a meglévő csapatunkban fog dolgozni.
attach_money 2118 Ft/óra location_city Budapest, XVI. kerület access_time >30 óra
diákmunka szervizmérnök

Műszaki segítő

Diákmunka: Partnerünk Rubik kockák gyártásához keresi műszaki munkatársát gépkezeléshez.
attach_money 2000 Ft/óra location_city Budapest, XI. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka villamosmérnök gyakornok

Mérnök asszisztens, gyakornok

Diákmunka: Partnerünk 2003 alapítású tervező iroda, amely olaj-és gázipari, valamint gyógyszeripari területen dolgozik. Vállalatuk irányítástechnikai, műszerezési, validálási, tervezési munkákat végez. A cégnél fiatalos csapatban van lehetősége mindenkinek, hogy olyan szaktudást sajátítson el, amit más cégeknél későbbiekben kamatoztathat. Ipari, gyógyszergyári területen szeretnének pályakezdő gyakornokot alkalmazni, nyári gyakorlatra (2023. június – szeptember eleje).
attach_money 2118 Ft/óra location_city Budapest, XIV. kerület access_time >30 óra
diákmunka gyakornok

Gépész-/ járműmérnök gyakornok

Diákmunka: Partnerünk gyakornoki feladatok ellátására keres hallgatót. 
attach_money 2118 Ft/óra location_city Budapest, XV. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka mérnök

Építőmérnök gyakornok építkezésen

Építőipari partnerünk keres építőmérnök tanulmányokat folytató végzős hallgatókat kivitelezési folyamatokban való részvételre.
attach_money 2200 Ft/óra location_city Budapest, III. kerület access_time >30 óra
diákmunka gépészmérnök

Gyakornok – Gépészmérnök

Diákmunka: Hullámpapír alapú csomagolóeszköz-gyártással foglalkozó, multinacionális partnerünk keresi új munkatársát gépészmérnök gyakornok munkakörbe, hosszútávú munkavégzésre.
attach_money 1750 Ft/óra location_city Budapest, XXI. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka gyakornok melódiák

Pénzügy/számviteli gyakornok

Diákmunka: Budapesti partnerünk pénzügy/számviteli feladatokra keres diákot hosszú távú munkavégzésre.
attach_money 2700 Ft/óra location_city Budapest, XIII. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka gyakornok

IT és videokonferencia mérnök gyakornok

Diákmunka: Szeretnél már a sulis években mentor felügyelete alatt rengeteget tanulni, és gyakorlatban, éles projektekben is kipróbálni magad? A Streamnet a magyar videokonferencia és professzionális AV integrációs piacvezető cége, és IT csapatunk szuper lehetőséget kínál számodra ebben a gyakornoki feladatkörben. A feladat elsősorban az IT rendszerünk üzemeltetése, üzleti videokonferencia megoldások tesztelése és implementálása lesz, valamint különböző rendezvények műszaki támogatásába is belekóstolhatsz!  Fontos leszel nálunk, mert a jövőnket is veled képzeljük el! Együtt tervezzük meg szakmai fejlődésed, és segítünk mindenben, hogy a kitűzött célokat el is érhesd. Első osztályú technológiák, nagy kihívások, fejlődő cég, profi szakemberek, és ami ugyanilyen fontos: jó fej csapat, vidám és gondoskodó légkör vár rád nálunk, színvonalas irodai környezetben.
attach_money 1800 Ft/óra location_city Budapest, XIII. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka menedzser műszaki mérnöki audiovizuál melódiák

AV mérnök gyakornok

Diákmunka: Lelkesedsz az AV szakmáért, netán már most is odaállsz magad is, ha buli vagy rendezvény van, hogy működjön a technika? Szeretnél már a sulis években mentor felügyelete alatt rengeteget tanulni, és gyakorlatban, éles AV projektekben is kipróbálni magad? A magyar videokonferencia és professzionális AV integrációs piac vezető cégeként óriási lehetőségeket kínálunk számodra, ha elkötelezett és lelkes vagy ebben a témában, ami nekünk a szenvedélyünk! Fontos leszel nálunk, mert a jövőnket is veled képzeljük el! Együtt tervezzük meg szakmai fejlődésed, és segítünk mindenben, hogy kitanulhasd ezt az iskolákban ma még nem is tanulható szakmát. Első osztályú technológiák, nagy kihívások, fejlődő cég, profi szakemberek, és ami ugyanilyen fontos: jó fej csapat, vidám és gondoskodó légkör vár rád nálunk, színvonalas irodai környezetben.
attach_money 1800 Ft/óra location_city Budapest, XIII. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka sales értékesítés

Építész-, építőmérnök, műszaki menedzser gyakornok

Diákmunka: Magyarország piacvezető magasépítési beruházás lebonyolító és mérnöki tanácsadó vállalata, az Óbuda-Újlak Zrt. (Óbuda Group) mérnök gyakornokokat keres budapesti irodájába.
attach_money 1800 Ft/óra location_city Budapest, III. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka bme arcai műegyetemi hallgatói kft

Mérnök gyakornok

Diákmunka: Csatlakozz a világ egyik vezető egészségügyi vállalatához mérnök gyakornokként! Tatabányai gyáregységeinkben havonta közel 40 millió darab sztómaterápiás terméket készítünk, hogy aztán eljuttassuk a világ különböző pontjaira az intim egészségügyi ellátást igénylő felhasználóink számára. Mérnökként számos érdekes kihívással és fejlesztési lehetőséggel találkozhatsz nálunk, kezdve a termelési projektektől az automatizáláson keresztül a minőségbiztosításig bezárólag.
attach_money 2200 Ft/óra location_city Tatabánya access_time 15-30 óra
diákmunka gyakornok melódiák

Szakmai asszisztens

Diákmunka: Partnerünk adminisztratív és reprezentatív protokollfeladatok ellátására keres szakmai asszisztenst.
attach_money 2000 Ft/óra location_city Budapest, XVIII. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka gyakornok

Zaj- és rezgésvédelmi mérnök/környezetvédelmi technikus

Diákmunka: Partnerünk munkatársát keresi zaj és rezgésvédelmi csoportjuk munkájának segítésére, műszeres zaj- és rezgésmérésekben való közreműködésre.
attach_money 2000 Ft/óra location_city Baja access_time >30 óra
diákmunka telefonos ügyfélkapcsolattartó gyakornok asszisztens melódiák

Internship: Machine learning-based electricity price forecasting

Student work: sight-E is a recently established startup developing an AI-driven electricity market decision support tool that involves price forecasts and optimized trading strategies. The current team involves dedicated young experts of the field, aiming to impact today’s energy landscape significantly. Due to trends within and outside the EU, both electricity market prices and volatility are increasing. The increasingly complex markets can no longer be predicted using traditional methods. Understanding and forecasting markets require new types of solutions that model the intricate market processes using the most innovative machine learning and deep learning technologies. The technologies developed at sight- E aid the increasingly challenging tasks of the traders by predicting different market prices and generating automatic trading strategies. The applicant will be involved in various forecasting tasks concerning the implementation of new algorithms and the improvement of existing models.
attach_money 2824 Ft/óra location_city access_time 15-30 óra
diákmunka gyakornok

Építőmérnök gyakornok (víziközmű szakirány)

Diákmunka: Mélyépítési vonalas létesítmények tervezésével foglalkozó mérnöki Partnerünk keres hallgatókat víziközmű tervezési és/vagy szerkesztési feladatok elvégzésére.
attach_money 2059 Ft/óra location_city Budapest, V. kerület access_time 15-30 óra
diákmunka mérnök

Építész- vagy építőmérnök gyakornok – építkezés helyszínén

Diákmunka: Partnerünk építőmérnöki vagy építészmérnöki tanulmányokat folytató, végzős hallgatókat keres, magasépítési és speciális szerkezetépítési kivitelezési projektekre. Munkavégzés terepen, az építkezés helyszínén – nem irodai munka.
attach_money 1704 Ft/óra location_city Debrecen access_time 15-30 óra
diákmunka recepciós melódiák

Pénzügyi gyakornok

Diákmunka: Partnerünk a pénzügy és titkárság adminisztratív feladatainak ellátására, a könyvelők munkájának segítésére keres hallgatót.
attach_money 1765 Ft/óra location_city Budapest, VIII. kerület access_time 15-30 óra

Statikus szerkesztő

Diákmunka: Partnerünk bővülő csapatába keres statikus szerkesztő pozícióba építőmérnök hallgatót.
attach_money 2706 Ft/óra location_city Dunakeszi access_time 15-30 óra