Munka kategória: Irodai

Minőségügyi munkatárs

1 480 Ft/óra

Diákmunka: Közép-kelet-európai hullámpapírlemez csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport magyarországi tagvállalata keresi diák munkatársát minőségügyi osztályára, hosszú távú munkavégzésre.


Beszerző, logisztikus gyakornok

1 412 Ft/óra

Diákmunka: 25 éves tapasztalattal rendelkező hűtéstechnikai kivitelezéssel és szervizszolgáltatással foglalkozó partnercégünk diákot keres műszaki előkészítő pozícióba azonnali kezdéssel.


Üzleti elemző gyakornok
HR asszisztens

1 480 Ft/óra

Diákmunka: HR osztály munkájának adminisztratív támogatására keresünk hallgatót hosszútávú munkavégzésre.Adminisztráció

1 480 Ft/óra

Diákmunka: Hullámpapírlemez csomagolóeszközöket gyártó partnercégünk diák munkatársat keres adminisztrációs feladatok ellátására.Diákmunkára jelentkezés feltételei és menete

Az iskolaszövetkezet weboldalán kiírt bérek bruttóban értendőek.

Meghirdetett diákmunkáinkra e-mailben jelentkezhetsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

Amíg nem kapsz pozitív visszajelzést, nézz körül a többi munkaajánlatunk között és jelentkezz, ha valamit szívesen vállalnál.

Felvétel után várunk személyesen irodánkban, ahol kitöltjük a belépéshez szükséges dokumentumokat, megkötjük a munkaszerződést és a megállapodást. A vállalt feladatot köteles vagy elvégezni.


A munkavállalás feltételei és menete