fbpx

 

Légy tagja a MISZ Műegyetemi Iskolaszövetkezetnek, dolgozz velünk, mi pedig segítünk, hogy a fizetés mellett még több pénz maradhasson a zsebedben!

A MISZ Műegyetemi Iskolaszövetkezet elkötelezett híve a tudatos életmódnak, melynek keretében igyekszik a tagjait is ösztönözni a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgásra és annak kialakítására. Ennek keretében született a BME Sportközponttal egy közös megállapodás, mellyel az Iskolaszövetkezet tagjai kedvezményesen vehetik igénybe a létesítmény adta lehetőségeket!

A programban való részvétel egyetlen feltétele, hogy a kedvezményre jogosító papír átvételét megelőző 12 hónapban már két lezárt munkahónapod legyen a MISZ Műegyetemi Iskolaszövetkezetnél!

Ezt követően egyetlen teendőd, hogy az Iskolaszövetkezet irodájában átvedd a 20% kedvezményre jogosító papírodat és felmutasd a BME Sportközpontba.

Miért válaszd a BME Sportközpontot?

  • Mert otthonos, barátságos, kulturált edzőközpont,
  • Rengetek szolgáltatás közül választhatsz,
  • Minőségi és felkészült edzők várnak,
  • Korszerű gépekkel rendelkezik,
  • Egy helyen tudsz squasholni, különböző küzdősportokat vagy akár spinninget is kipróbálni a testedzés mellett.
  • Az edzés végén pedig szaunázhatsz is vagy megihatsz egy kávét a büfében a barátaiddal.

 

A BME Sportközpont 2012 szeptemberében nyitotta meg kapuit, több mint 3000 nm2-en, ahol számtalan szolgáltatással várja a sportolni vágyó hallgatókat. A BME Sportközpontban kiemelten figyelnek a minőségi és ügyfélközpontú edzések megtartására, illetve arra, hogy színvonalas és barátságos környezetben edz. A szolgáltatásainak tárházát és további információt itt találsz: www.bmesport.hu.

Mi is ott edzünk. 😉

Használd egészséggel!

 

 


Legfrisebb munkáink