fbpx

A MISZ Műegyetemi Iskolaszövetkezet elkötelezett híve a tudatos életmódnak, melynek keretében igyekszik a tagjait is ösztönözni a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgásra és annak kialakítására. Ennek keretében született a BME Sportközponttal egy közös megállapodás, mellyel az Iskolaszövetkezet tagjai kedvezményesen vehetik igénybe a létesítmény adta lehetőségeket! 💪

A kedvezményt az Iskolaszövetkezet minden aktívan dolgozó tagja igényelheti. A kedvezményes bérletek vásárlásához a MISZISZ irodában (K ép. 1. em. 62.) személyesen tudtok a saját nevetekre szóló vouchert igényelni. A voucher segítségével lehet a BME Sportközpontban 50%-os kedvezménnyel a lenti bérleteket megvásárolni.

Kedvezményes bérletek:

  • 12 alkalmas vagy havi fitness (konditerem) bérlet
  • 12 alkalmas vagy havi aerobic (csoportos órák) bérlet
  • 12 alkalmas vagy havi kombinált (fitness és aerobic) bérlet

Miért válaszd a BME Sportközpontot?

A BME Sportközpont 2012 szeptemberében nyitotta meg kapuit, több mint 4000 m2-en, ahol számtalan szolgáltatással várja a hallgatókat. A korszerű létesítményben a géppark is folyamatosan megújul, a megfelelő igények kielégítése végett. A Sportközpont lehetőséget nyújt mind a BME, mind a külsős egyetemi hallgatók részére, hogy jó körülmények között mozoghassanak. Mindemelett a XI. kerületi sportközpont nem csak a szolgáltatásainak tárházát tekintve egyedülálló, hiszen a létesítmény teljes mértékben akadálymentesített!

 


Legfrisebb munkáink