fbpx

A honlapunkon meghirdetett diákmunkák közül szabadon választhatsz. (A kiírt bérek bruttóban értendőek.)

Jelentkezni e-mailben tudsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával. Jelentkezésed nem jelent automatikus belépést a szövetkezetbe, illetve munkavégzési kötelezettséget.

A jelentkezésedre egy-két napon belül válaszolunk, amennyiben megfelelsz partnerünk keresési feltételeinek, továbbítjuk az önéletrajzodat nekik. Ezután a kiválasztás, interjúzás már a partnerünkön múlik, a kiválasztási folyamat 4-6 hétig is elhúzódhat, különösen is igaz ez, ha a döntéshez több vezetőtől is várnak jóváhagyást. Abban az esetben, ha partnerünk visszajelez nekünk valamit a jelentkezéseddel kapcsolatban, mi azt egyből továbbítjuk feléd.
Javasoljuk, hogy a munkakeresés során regisztrálj be az ügyfélkapunkba. Itt, ha megadod az elérhetőségeidet, illetve feltünteted részletesen a tanulmányi adataidat, képességeidet, továbbá feltöltöd az önéletrajzodat, akkor célzottan fel tudunk keresni, ha hozzád illő munkára keresünk hallgatókat.

Amennyiben partnerünk kiválasztott a feladatra és szeretne veled dolgozni, az ügyfélkapunkon keresztül tudsz belépni hozzánk, szerződést kötni velünk és iskolaszövetkezetünk tagjává válni.