Diákmunkák


Gyakornok Férfi
Lean gyakornok

958 Ft/óra

Csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport, magyarországi tagvállalata, keres termelésirányítási rendszer optimalizálására diákot.

Irodai diákmunka MISZISZ
Test Automation Intern

1190 HUF/hour

As a Test Automation Intern you will be working on ERP implementation related testing tasks while being mentored by a senior colleague.Gyakornok Csapat
Marketing gyakornok a 11. kerületben

1200 Ft / óra

Diákmunka:  Csatlakozz Magyarország egyik vezető építőipari gyártó vállalatához! Lendületes marketing csapatunk változatos feladatokkal és kiváló tapasztalatszerzési lehetőséggel vár! Nálunk betekintést nyersz abba, hogy hogyan építünk olyan meghatározó márkákat, mint a Wienerberger csoporthoz tartozó Porotherm és Tondach, és hogy milyen módon közelítünk meg különböző B2C és B2B marketing feladatokat.Szakmai Mérnök Labor Férfi
Vegyészmérnök gyakornok

928 Ft/óra

Diákmunka: Nemzetközi gyógyszeripari fejlesztő cég budapesti leányvállalata vegyész/vegyészmérnök gyakornok munkakör betöltésére keres hosszabb távra diákot.


Általános Nő 2
Internal Sales manager

1 250 Ft/óra

Diákmunka: világszínvonalú autóipari mérőműszereket forgalmazó  disztribúciós cég keres első sorban végzős vagy végzéshez közeli hallgatókat gyakornoki pozícióba.Szakmai Mérnök építész Nő
Rendezvény technikus

1 100 Ft/óra

Rendezvénytechnikai cég alkalmi munkára keres rendezvényekre technikus kollégákat, alkalmanként egy vagy több napra a nap bármely szakában, nyáron

Hostess Asszisztens Nő
Statikus asszisztens

1 176 Ft/óra

Igazságügyi építész, statikus és ingatlan értékbecslő szakértő munkáját kellene segítenie a diáknak számításokkal, szövegszerkesztéssel, irodai munkával.


Diákmunkára jelentkezés feltételei és menete

Az iskolaszövetkezet weboldalán kiírt bérek bruttóban értendőek.

Meghirdetett diákmunkáinkra e-mailben jelentkezhetsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A nagyszámú jelentkezés miatt csak pozitív elbírálás esetén áll módunkban visszajelezni. Ilyenkor, telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot.

Ezután várunk személyesen irodánkban, ahol kitöltjük a belépéshez szükséges dokumentumokat, megkötjük a munkaszerződést és a megállapodást. A vállalt feladatot köteles vagy elvégezni.

Amennyiben az adott munkára a helyek már elfogytak, a következő, hasonló munkánál Téged is számításba veszünk.

Amíg nem kapsz pozitív visszajelzést, nézz körül a többi munkaajánlatunk között és jelentkezz, ha valamit szívesen vállalnál.


A munkavállalás feltételei és menete