Diákmunkák
Szakmai Mérnök Gépész Labor Férfi
Termeléstechnológus gyakornok

 1 176 Ft/óra

Termeléstechnológia területet támogató pozícióba keresünk hallgatót, elektromechanikai összeszereléssel foglalkozó, német tulajdonú nemzetközi vállalatcsoport budapesti leányvállalatához,


Könnyű fizikai Irodai Asszisztens Férfi
Értékesítési asszisztens

1176 Ft/óra

Diákmunka: Értékesítési asszisztens

Várjuk jó kommunikációs képességgel rendelkező, gazdasági tanulmányokat folytató, pontos, precíz diákok jelentkezését értékesítési asszisztens pozíciónkra.


Villamosmérnök Férfi
IT trainee support

1 412 Ft/óra

IT trainee support  2 irodai és egy field csapatnak lenne szüksége támogatásra, egy tapasztalt IT Coordinator felügyelete alatt.

Szakmai Mérnök Építész Műszaki rajz Férfi
Statikus szerkesztő

169 500 Ft/hó

Előregyártott és monolit vasbeton szerkezetek tervezésével foglalkozó partnerünk keres statikus szerkesztőt. Fő profilként  Ipari épületek, Logisztikai és Raktárépületek, Irodaházak, Sportlétesítmények és Bevásárlóközpontok tervezésével foglalkozik.
Könnyű fizikai Raktáros Árufeltöltő Leltár Férfi
Operátor

928 Ft / óra

Diákmunka: Operátor
Nagy múltú orvostechnikai eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozó cég, bővülő csapatába keresünk operátor pozícióba diákot.


Szakmai Mérnök csapat
Geodéta

megegyezés szerint

Diákmunka: geodéta

Tervezési munkához (autópálya-építés, vasútépítés) kapcsolódó geodéziai feladatok ellátása, koordinálása


Szakmai Mérnök Építész Műszaki rajz Férfi
Autocad rajzoló Budaörs

1 200 Ft/óra

Építőipari kivitelezéssel foglalkozó cég  terveinek előkészítésében kell segédkezni, melyhez elsősorban AutoCAD program felhasználói szintű ismeretére van szükség.

Gyakornokok
Óbuda Group – Gyakornoki program

megegyezés szerint

A program során szakmai kihívásokkal teli, változatos projektekben lehet részed, melyek során rendszeresen adunk visszajelzést a teljesítményedről és fejlődésedről. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy beleláss az Óbuda Group mindennapjaiba és elmélyítsd a tudásod az adott szakterületen.


Szakmai Mérnök Labor Férfi
Vegyészmérnök gyakornok

928 Ft/óra

Diákmunka: Nemzetközi gyógyszeripari fejlesztő cég budapesti leányvállalata vegyész/vegyészmérnök gyakornok munkakör betöltésére keres hosszabb távra diákot.Könnyű fizikai Irodai Asszisztens Férfi
Junior sales Gyakornok

1200 Ft/óra

Diákmunka: Nagy múltú, hazai informatikai vállalat keres diákokat hosszú távú együttműködésre, folyamatos szakmai fejlődést biztosítva.

Diákmunkára jelentkezés feltételei és menete

Az iskolaszövetkezet weboldalán kiírt bérek bruttóban értendőek.

Meghirdetett diákmunkáinkra e-mailben jelentkezhetsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A nagyszámú jelentkezés miatt csak pozitív elbírálás esetén áll módunkban visszajelezni. Ilyenkor, telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot.

Ezután várunk személyesen irodánkban, ahol kitöltjük a belépéshez szükséges dokumentumokat, megkötjük a munkaszerződést és a megállapodást. A vállalt feladatot köteles vagy elvégezni.

Amennyiben az adott munkára a helyek már elfogytak, a következő, hasonló munkánál Téged is számításba veszünk.

Amíg nem kapsz pozitív visszajelzést, nézz körül a többi munkaajánlatunk között és jelentkezz, ha valamit szívesen vállalnál.


A munkavállalás feltételei és menete