Diákmunkák

Szakmai Mérnök építész Nő
Rendezvény technikus

1 100 Ft/óra

Rendezvénytechnikai cég alkalmi munkára keres rendezvényekre technikus kollégákat, alkalmanként egy vagy több napra a nap bármely szakában, nyáron

Hostess Asszisztens Nő
Statikus asszisztens

1 176 Ft/óra

Igazságügyi építész, statikus és ingatlan értékbecslő szakértő munkáját kellene segítenie a diáknak számításokkal, szövegszerkesztéssel, irodai munkával.


Irodai
Adminisztrációs munkatárs

1140 Ft/óra

Prémium kategóriás ipari takarítógépek, porszívók össze szerelésével foglalkozó vállalat keres 3 hónapos időtartamra hallgatókat adminisztrációs feladatok ellátásáraKönnyű fizikai Irodai Asszisztens Férfi
Rendszergazda gyakornok I. kerület

megegyezés szerint

A  IT Support munkakörbe alkalmi megbízásokra, de jövőbeni folyamatos együttműködéssel. A feladatok leltározási szolgáltatások ellátásához köthető rendszerfelépítés és rendszerüzemeltetés, változó helyszíneken.


Könnyű fizikai Irodai Nő 4
Értékesítési Gyakornok

941 Ft/óra

Diákmunka: Értékesítési gyakornok

Ajánlatkészítésre, tender-és pályázati anyagok összeállítására, partneradatbázis kezelésre keresünk Értékesítési Gyakornokot.


Diákmunkára jelentkezés feltételei és menete

Az iskolaszövetkezet weboldalán kiírt bérek bruttóban értendőek.

Meghirdetett diákmunkáinkra e-mailben jelentkezhetsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A nagyszámú jelentkezés miatt csak pozitív elbírálás esetén áll módunkban visszajelezni. Ilyenkor, telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot.

Ezután várunk személyesen irodánkban, ahol kitöltjük a belépéshez szükséges dokumentumokat, megkötjük a munkaszerződést és a megállapodást. A vállalt feladatot köteles vagy elvégezni.

Amennyiben az adott munkára a helyek már elfogytak, a következő, hasonló munkánál Téged is számításba veszünk.

Amíg nem kapsz pozitív visszajelzést, nézz körül a többi munkaajánlatunk között és jelentkezz, ha valamit szívesen vállalnál.


A munkavállalás feltételei és menete