Munka kategória: LejártAdminisztrátor Nő
Adminisztráció a BME-n

1176 Ft/óra

Diákmunka: Adminisztráció a BME-n
BME GTK tanszékhez ZH felügyeletre illetve javításra keresünk megbízható, pontos, nagy teherbírású diákokat.
Gyakornok Nő Csapat 3
Projekttámogató és ügyintéző 13. kerületbe

1176 Ft/óra

Diákmunka: Szeretnél részt venni egy dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő és hozzá szervesen kapcsolódó IT oktatási cég mindennapi feladatainak támogatásában? Téged keresünk, ha szereted a pörgést és nem ijedsz meg, ha egyszerre több feladattal kell zsonglőrködni!Szakmai Mérnök Labor Férfi
Laboráns Gyakornok

1190 Ft/óra

Diákmunka: Hosszú távú munkára, biotechnológiai cég keres laborban kisegítő feladatok ellátására vegyész – vagy biomérnök hallgatókat.


Könnyű fizikai csomagolás Férfi 3
Rakodás a BME-n

1 176 Ft/óra

Diákmunka: BME-n dobozok és asztalok pakolására és a tanszéki labor takarítására keresünk diákokat.Irodai diákmunka MISZISZ
Test Automation Intern

1200 HUF/hour

As a Test Automation Intern you will be working on ERP implementation related testing tasks while being mentored by a senior colleague.
Diákmunkára jelentkezés feltételei és menete

Az iskolaszövetkezet weboldalán kiírt bérek bruttóban értendőek.

Meghirdetett diákmunkáinkra e-mailben jelentkezhetsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A nagyszámú jelentkezés miatt csak pozitív elbírálás esetén áll módunkban visszajelezni. Ilyenkor, telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot.

Ezután várunk személyesen irodánkban, ahol kitöltjük a belépéshez szükséges dokumentumokat, megkötjük a munkaszerződést és a megállapodást. A vállalt feladatot köteles vagy elvégezni.

Amennyiben az adott munkára a helyek már elfogytak, a következő, hasonló munkánál Téged is számításba veszünk.

Amíg nem kapsz pozitív visszajelzést, nézz körül a többi munkaajánlatunk között és jelentkezz, ha valamit szívesen vállalnál.


A munkavállalás feltételei és menete