Munka kategória: Azonnal kezdhető

Szakmai Mérnök Labor Férfi
Laboráns Gyakornok

1190 Ft/óra

Diákmunka: Hosszú távú munkára, biotechnológiai cég keres laborban kisegítő feladatok ellátására vegyész – vagy biomérnök hallgatókat.


Leltár vezető
Beszerző gyakornok

1400 Ft/óra

Prémium kategóriás ipari takarítógépek, porszívók össze szerélésével foglalkozó vállalat keres hosszú távra gyakornokot.


untold-prima-zi-465x390
Nyári fesztiválozás!

1 176 Ft/óra-tól

Fesztivál munka és szórakozás!
Magyarország és Románia legismertebb és európai szinten elismert fesztiváljaira keresünk ügyes és precÍz munkatársakat.Nehéz fizikai Fiú
Precíziós mérés

1412 Ft/óra

Speciális géppel történő mérésre, illetve szoftverével kapcsolatos összetett feladatok ellátására keresünk gépészmérnök hallgatót.


Diákmunkára jelentkezés feltételei és menete

Az iskolaszövetkezet weboldalán kiírt bérek bruttóban értendőek.

Meghirdetett diákmunkáinkra e-mailben jelentkezhetsz (melo@miszisz.hu), a neved, telefonszámod megadásával, a betölteni kívánt pozíció megjelölésével és önéletrajzod csatolásával.

A nagyszámú jelentkezés miatt csak pozitív elbírálás esetén áll módunkban visszajelezni. Ilyenkor, telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot.

Ezután várunk személyesen irodánkban, ahol kitöltjük a belépéshez szükséges dokumentumokat, megkötjük a munkaszerződést és a megállapodást. A vállalt feladatot köteles vagy elvégezni.

Amennyiben az adott munkára a helyek már elfogytak, a következő, hasonló munkánál Téged is számításba veszünk.

Amíg nem kapsz pozitív visszajelzést, nézz körül a többi munkaajánlatunk között és jelentkezz, ha valamit szívesen vállalnál.


A munkavállalás feltételei és menete